Medicinsk Yoga

Alla kan yoga!

canstockphoto2635197 smOavsett ålder och fysik, tidigare erfarenhet och smidighet. Du kommer precis som du är, det finns inget tävlingsmoment i yogan utan du strävar efter att göra övningarna efter dina förutsättningar. Programmen består av medveten andningsträning, mjuka fysiska övningar, avslappning och meditation. Den medicinska yogan ger effekt på stress, blodtryck, smärta, sömn, hormonella obalanser m.m.

Yoga är en kraftfull metod för att skapa hälsa, fysiskt, mentalt och emotionellt. I grunden handlar medicinsk yoga om att gå förbi enskilda symtom och istället direkt fokusera på ditt centrala energisystem, för att förstärka din självläkande förmåga som finns inom dig. De yogiska övningar du arbetar med har till syfte att skapa balans i kropp och sinne. Medicinsk yoga utgår från dig och dina behov, oavsett hur sjuk, stel och orörlig du känner dig går det alltid att utöva yoga.

Institutet för Medicinsk Yoga, IMY har utvecklat den medicinska yogan som testats i svenska forskningsprojekt vid Karolinska Institutet och Danderyds sjukhus för hjärtproblem, stress, sömnproblem, högt blodtryck, smärta och vid rehabilitering av sjukskriven personal

Linköping // Göran Dyksgata 5

MISSA INTE DE SENASTE UPPDATERINGARNA!
FÖLJ OSS PÅ FACEBOOK.

© Copyright myYOGA, 2014-2021